Renginys
Degustacinis vakaras
2024 06 07
Pirmasis birželio 7 dienos penktadienis, 18.30 val. PORTFOLIO vyks gurmanams skirtas renginys, persmelktas rafinuotos estetikos. Jums bus paruošta jautienos ir vyno puota, kruopščiai atrinkti produktai.
Vyno degustaciją ves ir prie “Agaras” ir “Fell the Beef” šefo pateikiamos mėsos vyną derins Mantas Šarkiūnas, VINVIN įkūrėjas. Mantas yra WSET 3 lygio absolventas. Jis pristatys ir papasakos apie Andų papėdėse įsikūrusią Argentinos vyninę - RUTINI. Čia “užaugintas” vynas idealiai dera su brandžia mėsa. Todėl buvo pasirinkas būtent šiam vakarui.
Daina Butėnė “Agaras” atstovė pasidalins savo sukaupta patirtimi ir žiniomis apie brandintą jautieną, jos paruošimo specifiką. O Žydrūnas Kurliauskas “Agaras” šeimos verslo atstovas ir gero maisto gerbėjas paruoš puikiai subalansuotą vyno ir maisto derinį.
Vakaro metu ragausime Feel the Beef sausai brandintą jautieną, kuri brandinosi 30 ir 60 dienų, tai pat 30 dienų brandintą marmurinę jautieną.
* Jūsų laukia išskirtinė patirtis.
* Pasakojimas apie jautienos brandinimo proceso subtilybes, bei kuo brandinta mėsa skiriasi nuo įprastos jautienos.
* Vyno ir jautienos ekspertai pasidalins žiniomis apie produktus, jų skonių ypatybes bei derinimo subtilybes.
* Vakaro metu turėsite galimybę klausti ir diskutuoti.
* Edukuojanti vertė, kurią svečiai išsineš po renginio.
* Gurmaniški skoniai bei netikėti deriniai.
* Puiki renginio aplinka.
* Galimybė pabendrauti su kitais gero maisto ir vyno mėgėjais.
Kviečiame dalyvauti išskirtiniės estetikos ir dėmesio Jums koncentruotame renginyje!
Registracija jau prasidėjo tel. +37062737154
Renginio trukmė 2 val., kaina 59 Eur.
Dalyvių skaičius ribotas.
Su meile MAISTUI PORTFOLIO